Attraktioner i Manchester


Mange attraktioner i Manchester

Som Englands næststørste by, er Manchester chokkerende fuld af spændende attraktioner for besøgende at se. Enhver smag kan tilfredsstilles her: uanset om du er interesseret i kunst, historie, sport, udendørsliv, eller blot et godt sted at spise og drikke, er du sikker på at finde det her i Manchester.

Manchester United Museum & Tour Center

En af de bedste Manchester attraktioner er chancen for at besøge Old Trafford, den legendariske hjemmebane for et af verdens mest berømte fodboldhold. Genoplev triumfer, tragedier og trofæer, imens du oplever den interaktive rundvisning som indeholder besøg i Trophy Room og Hall of Fame i denne top europæiske hold. Besøgende også få mulighed for at gå gennem spillerens tunnel, sidde i omklædningsrum og se det pragtfulde stadion direkte fra lederens boks. Der er også flere store butikker på stedet, hvor du kan købe en ægte souvenir med hjem. Åbent dagligt undtagen på kampdage, billetter koster €14.

Manchester Katedral

Beliggende i Millennium Quarter, giver denne Manchester attraktion et smukt og fuldført billede af bygningsværk. Faktisk er det den bredeste katedral i England. Dens vidunderlige interiør indeholder de bedste senmiddelalderlige træværk fundet i den nordlige del af landet, navnlig dets kompliceret udskåret kor. Det nyligt afsluttede besøgscenter gør en tur til denne katedral en fascinerende og tilfredsstillende oplevelse. Guidede ture også tilgængelig. Beliggende tæt på Victoria Station, er det nemt at få tid til at se denne storslåede Manchester attraktion.

Museet for videnskab og industri

En tidligere kraftcenter for den industrielle revolution, har byen Manchester spillet en central rolle i industrialiseringen af verden. Dette fascinerende og unikke museum, som ligger på stedet af verdens ældste overlevende passager banegård, er et fantastisk sted at gå for at få en fornemmelse af Manchesters mest betydningsfulde tid på den internationale scene. Spredt over en række samlinger af huse i fem historiske bygninger, museet fortæller historien om gas, kul minedrift, møller, teknik og meget mere. Og der er et fantastisk planetarium på stedet samt mulighed for børnene prøver et rigtigt damptog. Det er beliggende i byen Castlefield i udkanten af Manchester, adgang er gratis for alle besøgende.

Manchester Museum

En anden top Manchester attraktion er Manchester Museum, som ligger ved University of Manchester. Det har 4.250 tusind eksemplarer og genstande, herunder en stor samling af egyptiske kulturgenstande og mange andre udstillinger. Der er også regelmæssige drøftelser om fremtiden for videnskab, kultur og kunst. Hvis du rejser med børn, vil du ikke ønsker at gå glip af de store lørdage, en månedlig begivenhed, hvor museet kommer til live med tema aktiviteter, lege med sjove artefakter og historiefortælling. Åbent 361 dage om året, med gratis adgang.

Lake District National Park

Denne park, er den største i hele England, og er et smukt sted at udforske en uberørt vildmark, nyde udendørs sysler og opleve søernes store berolighed. Der er også nogle fantastiske museer plus chancen for at se de skjulte skatte i Englands små byer og landsbyer. Med mere end 3.500 km vandrestier, er der ingen mangel på interessante vandreture på denne Manchester attraktion. Den har også en kunstnerisk sammenhæng, der er blevet æret af den berømte digter William Wordsmith samt mange landskabsmalere. Parken er tilgængelig fra Manchester via en 100km køretur eller med tog til Windermere fra enten i lufthavnen eller Manchester centrum.

Elverbrn legetj