Hotel Manchester

Find inspiration til Hotel i Manchester

Søg på hotel i Manchester, og find det hotel der passer til dig.

Find Hotel Manchester

Manchester hoteller har noget for enhver smag, fra elegante femstjernede til budget hostels og alt derimellem. Alle boliger typer findes midt i byens centrum, så der er ingen grund til at spilde din rejse på transport til de vigtigste seværdigheder.

Roomzzz Manchester

Dette Manchester hotel med et specielt navn tilbyder en unik mulighed for et behageligt hotelophold der blandes med alle fordelene ved moderne lejlighed. Beliggende i et tidligere bomulds lager, har dette hotel i hvert værelse en luksus seng, computer med gratis WiFi og widescreen TV. Det er også i en fantastisk beliggenhed mellem Piccadilly togstation og Piccadilly Gardens. Priser varierer afhængigt af, hvilken suite du vælger, men du kan få et dobbeltværelse fra omkring €125 per nat.

Arora International Manchester

Dette moderne Manchester hotel ligger inde i en gammel bygning med en smuk facade der giver et interessant sted at tilbringe dit ophold i Manchester. Centralt beliggende lige ved siden af Manchester Art Gallery og Chinatown distriktet, er det en perfekt base, hvorfra man kan udforske byen til fods. De komfortable værelser er alle med moderne badeværelser samt strygejern, køleskabe og pengeskabe. Dobbeltværelser starter ved € 95 per nat.

Hilton Chambers

For besøgende på budget, er dette Manchester hostel den bedste mulighed i byen. Gratis WiFi, en supplerende kontinental morgenmad og en tagterrasse med grill område er alle en del af dette top bedømte hostel. Der er også et fælles område med TV og et gæste køkken. Det billigste værelse er bare €17 per nat, eller du kan lege et privat værelse til €50 per nat.

 

Elverbrn legetj