Manchester shopping


Find de gode steder at shoppe i Manchester

At shoppe i Manchester er en lækker oplevelse uanset hvad du er interesseret i. Alle slags butikker findes her fra høj mode til store varehuse og kæmpe indkøbscentre, samt antikvitetsforretninger, boheme pladeforretninger og kunsthåndværksbutikker.

Hvis du er interesseret i shopping på uafhængige butikker, skal du besøge Manchesters nordlige kvarter, hvor du vil finde alle slags fantastiske produkter som vintage tøj, håndlavet tilbehør og bøger. Her kan du også finde Piccadilly Records og Vinyl Exchange, at to af de bedste steder i Storbritannien finde sjældne plader. Tags to Bitches (60 Tib Street, Northern Quarter, Manchester M4 1LG; +44 016 1835 9265, www.ragstobitches.co.uk) er en unik prisvindende butik der sælger vintage tøj, tilbehør og smykker. Du kan endda få din egen kjole lavet på bestilling her. Hvis det lyder interessant, vil du helt sikkert besøge dn nærliggende Afflecks, en alternativt stormagasin der består af 50 uafhængige forhandlere.

For at få en anden stor Manchester shopping oplevelse, kan der kun være én valg. Etableret i 1998, er Trafford Centre indkøbscenter hjemsted for 280 fantastiske butikker fordelt over 130.000 kvadratmeter. Du kan finde alle slags vare i en af de mange butikker her, og der er masser af spisesteder og underholdning muligheder for at nyde, mens du er der. Beliggende lige uden for byen, er det let tilgængeligt med bil på den M60 eller med bus.

Deansgate, King Street og St. Ann's Square er Manchester shoppingsområder for at finde kvalitets vare med dedikerede butikker for top mærker som Diesel og DKNY her. Exchange Square, New Cathedral Street og The Triangle er de bedste steder for shopping i stormagasiner, herunder den berømte Harvey Nichols og Selfridges. Market Street og Manchester Arndale i centrum af byen er gode steder at gå efter de mest populære butikker, med alle de bedste mærker inden for britisk mode repræsenteret.

Hvis du er interesseret i at købe lokale fødevarer i Manchester, skal du besøge Real Food Market på Picadilly Gardens. Det afholdes hver anden weekend, og dette marked er stedet at besøge for at indkøbe lokalt kød, fisk, ost, tærter, brød og meget mere.

Elverbrn legetj