Strande Manchester


 

Find ud af hvor de gode strande er i Manchester

Selvom du måske ikke tror det, er der en række strand områderne omkring det nordlige England. Selv om temperaturerne er mildere, er der masser af sjove aktiviteter, du kan nyde på disse strande. Bedst af alt, er de beliggende inden for nem køreafstand af det centrale Manchester.

Ainsdale

Denne sandede Manchester strand er et fantastisk sted at gå med børn. Der er store klitter, en vandresti og et godt området for drageflyvning. Der er også et opdagelses center, som giver masser af information om lokale planter og dyr. Det tager en times kørsel imod øst for Manchester på enten M6 eller M62 motorvejen.

Formby Beach

Dette er en anden stor strand nær Manchester. Et ”National Trust” område, der har 33 kilometer af strande med store sand klitter. Det er også et paradis for vilde dyr og planteliv, og du vil finde masser af røde egern og strandtudser på denaturlige vandrestier omkring stranden. Hvad mere er, Formby er let tilgængelig med offentlig transport, fordi strandene kun ligger 2 km fra Formby togstation.

Southport

Dette Manchester strand ferieby har masser at byde familie besøgende. Ud over det store strand område finder du også den nye Pleasureland forlystelsespark, Silcock's Funland tivoli, marine søen og Splashworld vandland. Denne populære ferieby er let tilgængelig med tog eller i bil fra Manchester. Bare 70 kilometer væk, køretiden tager lidt mere end en time via A570, M61 eller M62.

Elverbrn legetj